Find de bedste julegaver til børn hos Little Happy

Bedste julegaver til børn

www.littlehappy.dk/julegaver2020 kan du finde et stort udvalg af julegaver. Vi har julegaver til alle. Hvis du ikke ved, hvad du skal give dit barn/ barnebarn/ nevø så er LittleHappy et kig værd. Du vil finde kendte brands som Filibabba, Hay, Maileg osv. Alle vores brands er nøje udvalgt for at sikre, at de lever op til forventninger for kvalitet.

LittleHappy er det perfekte sted at købe sin julegave. Hos LittleHappy er vores priser i børnehøjde, hvilket betyder, at du kan få meget mere for pengene, når du køber hos os. Bag LittleHappy er vi en familie med mor, far, søster og bror og vores vision er at give forældre mulighed for at give deres barn den bedste start på livet. Når du handler hos os kan du selv bestemme om du vil betale normalpris eller medlemspris, når du er medlem sparer du i gennemsnit 45%.


Bedste julegaver hos LittleHappy

Hvad den bedste julegave er kommer meget an på personen og hans/hendes interesser, hos LittleHappy har vi et stort udvalg af legetøj, udstyr og børnemøbler. Vores store sortiment vil sikre, at du sagtens vil kunne finde en god julegave. Vi anbefaler bl.a. Filibabbas legetæppe, Hay kasser og legemad samt et legekøkken. Alt dette og meget mere kan findes hos LittleHappy.

  • Filibabba legetæppe: Filibabba legetæpper er den perfekte julegave til mindre børn. Filibabbas legetæppe skaber det perfekte legeområde for barnet. Hvis barnet ikke kan lide at sove alene, kan Filibabbas legetæppe også bruges. Legetæppet har en god størrelse som gør, at det nemt kan transporteres rundt og placeres hvor resten af familien er fx stuen.

  • Hay kasser: Hay kasserne er en super god gave, hvis du ikke helt ved hvad du skal give. Hay kasserne kan bruges til mange forskellige ting og er super gode til opbevaring. Hay kasserne kan også bruges som gave indpakning. Man kan sætte gaven ned i Hay kassen, eller lave en gavekurv i Hay kassen.

  • Legemad/legekøkken: Et legekøkken er også en super god julegave. Man kan lave en kalendergave med forskelligt legemad som fører op til at barnet får legekøkkenet i julegave. 

 

Det perfekte sted til julegaver

LittleHappy er det perfekte sted at købe julegaver. Vi har priser i børnehøjde, hvilket betyder at du kan få flere gaver hos littlehappy end hos en anden legetøjsforhandler. Hos LittleHappy har vi nøje udvalgt alle de forskellige mærker og produkter vi sælger. Hos os er det vigtigt at kvaliteten lever op til forventningerne.

Bag LittleHappy er en familie med mor, far bror og søster. “Vores vision er at hjælpe forældre med at give deres barn den bedste start på livet. For vores familie er det vigtigt, at det ikke er kroner og øre, som er afgørende for, hvad der er bedst for det enkelte barn.”

Alle vores priser er i børnehøjde, fordi vi ønsker at give alle forældre muligheden for at give deres børn den bedste start på livet med en masse lækre produkter. Når du som kunde handler hos os, kan du selv bestemme om du vil betale normalpris eller medlemspris. For et vis beløb om måneden vil du i gennemsnit sparer 45% på vores produkter og nogle gange helt op til 100% på nogle udvalgte produkter. Da du som medlem altid har adgang til gratis produkter, når du handler hos os.