Guiden til dig, som skal sætte hegn op i haven

Haven er et sted, hvor mange elsker at bruge meget af deres fritid. Her kan den finpudses, og gøres ekstra flot. Det kan være afslappende for dem, som bare elsker at være udendørs – det kan også bruges som en slags hobby, så man kan få tankerne lidt væk fra hverdagens stress og jag.

Hvis du gerne vil i gang med et nyt projekt i haven, kunne det være, at du skulle have sat et flot hegn op? På den måde er der rig mulighed for at eventuelle kæledyr kan være i haven, uden frygt for, at de løber væk. Hos Wimex i Skive kan du finde forskellige slags hegn samt hegnberegner.

Find ud af højde og længde

Når du skal have lavet dette hegn, er der lige nogle ting, du skal have fundet ud af først. Det tager nemlig lidt planlægning, når sådan et hegn skal op. Du skal først og fremmest finde ud af, hvor meget hegn der er brug for – ellers bliver det jo svært at købe.

Når du først har fundet ud af, hvor langt hegnet skal være, og hvor meget, du har brug for, skal du have besluttet, hvor højt det skal være. Det kan være en god ide at kigge på forskellige typer og højder hegn, så du ved, hvad der vil passe bedst ind i jeres have.

Vælg noget, som passer til din have

Hvis du går meget op i din have, kan det være en god ide at overveje grundigt, hvilket slags hegn, du gerne vil have. måske du er mest til et simpelt træhegn, og dette vil passe godt ind i din have, hvor der allerede er en træfarvet terrasse. Det kan også være, du er mere til andre farver af hegn, og det passer bedre ind i din have – det er det, du skal have overvejet.