Brug mere tid på kerneydelser – overlad bogføring til andre

Bogføring indebærer meget. Hvor lægmænd til nød kan fakturere og sende rykkere, er det at gøre det professionelt og i overensstemmelse med relevant lovgivning en kunst. Bedst er det til en vis grad at have en medarbejder in-house, der kan sidde med din virksomheds bogføring og arbejde over et regnskabssystem. Dog er der situationer, hvor at få ekstern hjælp er bedst.

Sådanne situationer tæller dem, hvor dit behov for hjælp til bogføring er midlertidigt, og det derfor ikke giver mening at hyre en ansat nu bare for at fyre vedkommende senere. Her kan du i stedet få bogføring udført eksternt, fx hos ProAccount ApS for dig i Glostrup, København.

Alle aspekter af bogføring kan løses eksternt

Fakturering udført i overensstemmelse med kutymers formkrav til regninger varetager en lånt medarbejder, der sidder på regnskabsbureau. Dette sammen med de talrige andre opgaver, der hører med til bogføringen. Momsregistrering, rykning og betaling kan disse konsulenter lave for dig, så du ikke selv står med teten at skulle finde rundt i regeljunglen og evt. formalia.

Bogføring via dit ønskede regnskabssystem

Har du førhen siddet med et bestemt regnskabssystem, kan professionelle inden for bogføring hurtigt omstille sig til at bruge samme system. Derved skal hverken du eller vedkommende, der hjælper med din bogføring, bruge synderligt med kræfter på at sætte jer ind i noget nyt. Uanset om vi taler bogføring i noget a la Axapta, SAP Business One eller andet ERP-software.

Få en saltvandsindsprøjtning i bogføringen

Brug mere tid på din virksomheds kerneydelser og mindre tid på moms – opsøg hjælp hos professionelle inden for bogføring. At bringe lidt forskelligt med konsulenter ind over din virksomheds økonomi kan i øvrigt have den fordel, at du opdager nye metoder inden for de forskellige opgaver, bogføring består af, som du kan bruge til at optimere dine arbejdsgange.