Printerpatroner.dk – meget mere end bare printerpatroner

Selvfølgelig har vi masser af printerpatroner – det ligger ligesom i vores navn – men vi har meget mere end bare printerpatroner.

Hos printerpatroner.dk kan du få alt, du skal bruge til din printer – både hvis du har en laserprinter og en blækprinter. Vi har selvfølgelig patroner til begge dele til mange forskellige mærker og modeller, så du kan finde de laser- og blækpatroner, som passer til lige præcis din printer. Du kan få både uoriginale og originale patroner, så du kan selv tage et valg om, hvilke der er bedst til dig og dine behov. Originale patroner er generelt i bedre kvalitet, mens uoriginale generelt er billigere. Hvilken du vælger til din printer er helt op til dig.

Vi har selvfølgelig også forskelligt papir til din printer, så du har noget at printe ud på. Vi har helt almindeligt kopipapir til både laser- og blækprintere. Samtidig har vi også forskelligt fotopapir i forskellige størrelser, alt efter hvor store billeder du skal printe. Vi har selv produceret noget fotopapir, som generelt er billigere end det andet fotopapir, vi sælger. Disse fås i samme størrelser, som det andet fotopapir – bare til en billigere pris.

Mangler du kontorartikler til dit hjemmekontor – eller måske til din uddannelse – så har vi også masser af dette. Vi sælger mange forskellige skriveredskaber, som forskellige kuglepenne, blyanter, markers, overstregningstuscher – og selvfølgelig viskelæder til at viske blyantstreger ud med. Vi sælger også forskellige blokke og post-its, så du har noget at skrive ned på, samt mapper, ringbind og plastiklommer, så du kan have styr på alle dine papirer – om det er skolepapirer eller andre vigtige papirer.

Andre kontorartikler som du kunne få brug for, som vi også sælger, er hæfteklammere, hulmaskiner, hæftemaskiner, papirclips, linealer, tape, slettelak og meget, meget mere. Du har derfor rig mulighed for at finde de kontorartikler, du har brug for, ved printerpatroner.dk.

Har du brug for at laminere eller skære papirer, så har vi også både lamineringsmaskiner – og lamineringslommer – og papirskærer. Vores lamineringsmaskiner er varmlaminering, da disse giver det mest holdbare resultat. Vores papirskærer fås i to forskellige modeller – rulleskærer og arkskærer. Hvilken du skal bruge er helt op til dig – forskellen er, hvordan papiret bliver skåret, samt at man med nogle modeller af rulleskærerene kan få andre kvinde, så man kan lave zig-zag kantskæring eller bølgeskæring.

Til sidst kan du faktisk også købe lidt lækkert til ganen og noget varmt at drikke hos printerpatroner.dk. Vi sælger forskelligt chokolade, småkager, bolcher, kaffe, te og kakao, så du har lidt at hygge dig med på arbejde eller andre steder.