Sådan synliggøres din virksomhed

Noget af det vigtigste, man som virksomhedsejer kan gøre, er, at lade sin virksomhed være utrolig synlig for omverden. Nogle gange er det larm og støj, der skal til for at få kunder i biksen, hvilket bestemt er helt afgørende for, at du overhovedet har en virksomhed i det lange løb!

Derfor skal du arbejde på at gøre din virksomhed mere synlig. Det findes der forskellige løsninger på, som du her kan læse om.

#1: Brug din facade som en reklamesøjle

Umiddelbart er det dig, der bestemmer over din egen facade. Derfor har du den fulde ret til at plastre din facade til med julelys og klistermærker – realistisk set skal der mindre til og det skal afgjort gøres på en mere elegant måde.

Du kan skaffe dig et rigtig flot facadeskilt, der afspejler dit brands værdi og eksklusivitet.

#2: Pylonskilte kan ikke overses

En af de mest iøjefaldende typer af skilte er pyloner. Pyloner er i bund og grund en fritstående søjle, hvor du gør reklame for din virksomhed.

Denne skiltetype kan stå overalt, og kan ses fra alle vinkler.

De fås i alle størrelser og med og uden lys. Det er bare med at komme i gang med at designe, og så er der eksterne virksomheder, der kan stå for resten.

#3: Vær til stede på sociale medier

Rigtig mange virksomheder prøver kræfter med sociale medier. Det koster i og for sig ikke virksomheden andet end lønkroner. Så på den måde er det groft sagt en ”gratis” reklame.

Det er dog ikke sikkert, at det din virksomhed lægger ud på platformene giver pote, hvis ikke det er en professionel, der varetager opgaven. Det kan derfor være en rigtig god idé at hyre en person, der har autodidakte kompetencer eller uddannelse indenfor det kommunikative område – på den måde undgår du at smide en masse lønkroner ned i et sort hul.