Billige øl – hvor finder du dine øl på tilbud?

Leder du efter billige øl der kan være med til at pryde din næste fest, eller vil du bare gerne spare lidt penge til den øl der skal stå på middagsbordet? Så er du kommet det helt rette sted hen, hvor der er nemlig gode råd at hente, når du gerne vil finde øl på tilbud.

Øl er en fornøjelse og nydelse for mange, og derfor er der også mange om buddet, både i forhold til produktion og udsalgssteder. Der er flere forskellige øl på hylderne i mange forskellige butikker, og det er bestemt en fordel for dig der er tilbudsjæger. Jo flere der er i forhold til salg, jo større mulighed vil der også være i forhold til at varerne på et eller andet tidspunkt vil komme på tilbud. Du kan selvfølgelig gennemgå de mange tilbudsaviser der havner i din postkasse, særligt hvis det er en bestemt øl du gerne vil have indkøbt, men du kan også mere eller mindre altid gå ned i dit lokale supermarked og finde en eller anden øl billigt eller på tilbud. Ellers er der også rig mulighed for at finde billige øl på tilbud.

Er du på udkig efter specifikke billige øl?

Der er mange øl at vælge imellem og er du helt ligeglad med hvilken øl der er tale om, så længe den er billig nok, så skulle det bestemt ikke være noget problem at finde øl på tilbud, mere eller mindre hvorend du bevæger dig hen. Er du derimod på udkig efter helt specifikke billige øl, af et bestemt mærke, så kan opgaven i nogle tilfælde være en lille smule større. Her skal du gøre forarbejdet grundigt. Kig eventuelt tilbudsaviserne eller brug nogle af de mange tilbuds søgemaskiner, der findes online. Her kan du skrive din ønskede øl og finde frem til det sted hvor det kan købes billigt.

Husk at der kommer pant på dine billige øl

Når du skal købe billige øl i de Danske supermarkeder, så vil der være pant på dåserne eller flaskerne. Det er en pant pris som vil komme ovenpå det beløb som selve indholdet koster. Det er noget du skal være opmærksom på, hvis du er kommet i byen med et bestemt beløb, som skal kunne betale de øl, du putter i kurven. Panten kan selvfølgelig tilbagebetales, hvis dåser eller flasker bibeholder deres form og pant mærke på siden, når du igen kommer tilbage til supermarkedet for at svinge forbi pantautomaten. Her er det lige meget, hvor meget dine ønskede øl er på tilbud – panten vil altid skulle lægges oveni.

Er du gammel nok til at købe øl?

Vidste du, at der er en aldersgrænse for at få lov til at købe øl i Danmark? Det kræver id og en alder på minimum 16 år, for at du kan købe almindelige øl med en alkoholprocent under 16,5 %. Hvis du ikke opfylder disse krav, kan du ikke få lov til at gå igennem kassen og komme ud af supermarkedet med billige øl i hånden.