Find dit drømmegulv ved gulvhaandvaerk.dk

Hos gulvhaandvaerk.dk kan du finde alverdens gulve, så du har rig mulighed for at finde dit drømmegulv – om det er til enkelte rum eller til hele dit hjem. Vi er gulveksperter, så vi rådgiver og vejleder dig igennem hele processen, så du får et gulv, som passer til lige præcis dig og dine behov.

Alt efter hvilket udseende og materiale, du ønsker i dit gulv, så har vi masser af muligheder til dig ved gulvhaandvaerk.dk. Vi har både forskellige trægulve, laminatgulve, korkgulve og vinylgulve – vi har derfor masser af muligheder for at finde et gulv til dig, lige meget hvilket materiale, du foretrækker.

Vi forhandler kun med de bedste gulvfabrikker, så lige meget hvilket gulv du vælger, får du et gulv i den bedste kvalitet. Vores gulve er slidstærke og holder sig pæne længe, så du ikke skal have skiftet gulv igen, nu hvor du endelig har fundet dit drømmegulv.

Vores trægulve giver et mere luksuriøst og eksklusivt udseende til ethvert rum, samtidig med at du får et naturligt og smukt gulv. Med et trægulv får du naturen ind i dit hjem. Du kan overflade dit trægulv med lak eller olie for at få et mere vandresistent resultat. Med overfladebehandling i lak, får du et gulv med en utrolig smuk glans, mens du med en overfladebehandling i olie får et mere naturligt og mat gulv.

Vores laminatgulve fås i mange forskellige varianter, så du kan få lige præcis det udseende, du drømmer om. Laminatgulve kan sagtens lægge tæt op ad udseendet på et trægulv, hvis det er det, du ønsker. Du kan dog også få laminatgulve, som lægger op ad udseendet på fliser, hvis du ønsker dette, uden at have egentlige, kolde fliser i dit hjem.

Vores korkgulve bliver mere og mere populære på grund af deres rustikke og unikke udseende. Med et korkgulv, får du et gulv, som er behageligt at gå på, fordi kork er elastisk og lyddæmpende. Du får et gulv i naturmateriale, som er mere unikt end et trægulv.

Vores vinylgulve er fremstillet uden brug af skadelige PVC blødgøringsmidler, og er i stedet blødgjort med soyaolie. Der er på bagsiden af gulvet monteret kork, så du får et gulv, som er behageligt og lyddæmpende at gå på. Med en naturlig overfladestruktur for du fornemmelsen af at have et rigtigt trægulv. Vinylgulve er slidstærke og nemme at vedligeholde, så du får et gulv, som holder sig pænt i mange år.

Du har derfor rig mulighed for at finde dit drømmegulv hos gulvhaandvaerk.dk.