Postæsker til alle dine behov

postaesker-raja-pakker

Postæsker er fremstillet på en måde så de er mere modstandsdygtige over for tryk og stød, end almindelig papkasser. Konstruktionen af postæskerne betegnes Fefco 427. De er fremstillet af almindelig bølgepap som man også kender fra traditionelle papkasse.

FORDELE VED POSTÆSKER

Postæsker har flere fordele, og er en mere eksklusiv emballage end blot den almindelige standard papkasse. Postæsker kan dække flere forskellige behov, og derfor findes postæskerne i fire forskellige størrelser – på den måde undgår du spildplads, og mindsker brugen af kassefyld.

De små postæsker egner sig perfekt til forsendelse af for eksempel smykker, accessoires, mobilcovers, computertilbehør eller mobiltelefoner. De større postæsker egner sig derimod perfekt til forsendelse af tøj, sko eller interiør. Bogæsker er den perfekte mulighed for dig der står med en vigtig bog der skal afsendes, og som ikke må blive beskadige gjort under transport. Det giver fuld optimal beskyttelse til dine ejendele.

ROBUSTE OG FORSKELLIGE STØRRELSER

Postæskerne er meget robuste og fås i mange forskellige størrelser, så de passer til netop dine forsendelser. Postæskerne er idelle som post emballage og nemme og enkle at folde, så du hurtigt kan få sendt dine varer af sted.

HVILKE POSTÆSKER ER MILJØVENLIGE?

Som udgangspunkt er alle vores papkasser og postæsker fremstillet i minimum 70% genbrugspap. Derfor er postæskerne nogle af de mest miljøvenlige på markedet og indgår i en cirkulær proces for genanvendelse. Ønsker du at læse mere om emballage og miljø har vi samlet dette på en dedikeret side til miljøvenlig emballage.

HVILKEN STØRRELSE POSTÆSKE SKAL JEG VÆLGE?

Størrelsen på postæsken afhænger selvfølgelig af størrelsen på dit produkt men vær opmærksom på hvilken type beskyttelse der skal benyttes inde i postæsken. Benytter du f.eks. boblefolie til et skrøbeligt produkt er der behov for mere plads, mens silkepapir der er både tyndt og kompakt ikke fylder det store. Vil du søge på specifikke størrelser postæsker, så brug vores BoxSelector der finder den rigtige størrelse postæske til dig.