Derfor er en pålidelig IT-partner essentielt

IT’en har stor betydning i både små og store virksomheder i dag – faktisk så stor betydning, at hele virksomheden kan stå og falde med deres IT. IT spiller en kæmpe rolle i alt fra produktudvikling til kommunikation til opbevaring af filer og så meget mere. Netop fordi at det digitale har så stor betydning i de danske virksomheder, er der et kæmpe behov for IT-løsninger, der passer til virksomheden – en skræddersyet løsning, der tager hensyn til alle virksomhedens ønsker og behov. IT’en skal altså med andre ord understøtte virksomheden i alle aspekter – og derfor er en dygtig og pålidelig IT-partner i form af et IT-firma essentielt.

I første omgang er det vigtigt at alle ansatte har både det hardware og software, som de skal bruge for at kunne udføre deres arbejde. De skal have en ordentlig computer, der kan klare alle de programmer, som bruger i hverdagen. De skal også have adgang til produktionsværktøjer. Her er Microsoft det oplagte valg, da de fleste er vokset op med Word, Excel m.m. Microsoft tilbyder i dag meget mere end kun Word og Excel. I deres Office 365 pakke er der også Outlook til e-mail, kalenderstyring samt fildeling i form af SharePoint. Med en pålidelig IT-partner i ryggen kan du vide dig sikker på, at du får det bedst mulige hardware og den bedst mulige IT-løsning, både i forhold til virksomhedens behov, men også i forhold til antal medarbejdere samt økonomien.

For det andet er sikkerheden et meget vigtigt punkt. Virksomheder ligger nemlig inde med en masse følsomme oplysninger, som kan ødelægge dem, hvis det kom ud. Et IT-firma kan sikre dine servere, netværk og lignende mod skadelige hackerangreb og bygge en sikkerhedsmur op omkring alle jeres filer og programmer, f.eks. ved hjælp af tofaktor godkendelse samt et filter, der kan scanne indgående post for malware. Derudover kan et IT-firma også sørge for komplet backup af alle virksomhedens filer, så I ikke mister data i forbindelse med nedbrud.

For det tredje er oppetiden selvfølgelig også yderst relevant. Hvis der sker nedbrud, kan det koste dyrt for virksomheden, især fordi der er tale om et kæmpe spild af tid for de ansatte, når de ikke kan udføre deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at man som virksomhed har hosting, servere og udstyr, der er i stand til at levere en gnidningsfri brugeroplevelse og har en oppetid på 100 %. Alt det kan et professionelt IT-firma som Sydjysk Data sørge for – hver eneste gang.