Opkvalificér medarbejdere inden for AWS-cloudløsninger

Lynhurtigt forløber udviklingen inden for AWS-løsninger, hvilket fordrer høj teknisk snilde hos de af dine medarbejdere, der benytter denne Cloud Computing-platform. Heldigvis behøver medarbejderen ikke stå alene med at skulle finde rundt i Amazon Web Services, for der er kurser at hente. Kurser, der kan give medarbejderen mod på at sætte sig ind i AWS-løsninger.

Grundlæggende viden om AWS

Kurser kan du finde både på ekspertniveau og for begyndere. Fx som éndagskurser, hvor din medarbejder bliver taget i hånden og får indføring i services, sikkerhed, arkitektur og support, der er at finde ved AWS. Når medarbejderen i grove træk forstår, hvad AWS kan byde på som Cloud Computing-platform, kan du lægge flere kurser på begynderniveau oveni. Fx kunne det være et AWS Security Essentials-kursus, hvor medarbejderen lærer at sætte ind over for risici.

Kurser på højere niveau

Mere avancerede niveauer kan medarbejderen også tage og opnå certificering inden for, bl.a. kurser i Advanced Architecting på AWS, der giver viden inden for design af AWS-applikationer, der er skalerbare. Advanced Developing på AWS er også et kursus, der med fordel kan komme softwareudviklere, der benytter sig af platformen, til gavn. Hertil kommer endnu flere kurser.

Medarbejderen bliver certificeret

Medarbejderen vil have et kraftigt incitament for at sige ja til AWS-kurser, da vedkommende både får den faglige ballast til at implementere og administrere komplekse og skræddersyede cloudløsninger, men også får certificering. Vedkommende vil så kunne dokumentere at have taget et kursus inden for brug af AWS, fx som en SysOps-administrator eller DevOps Engineer.

Få en in-house ekspert i Amazon Web Services

Kurser inden for Amazon Web Services kan du finde hos Global Knowledge, der er autoriseret træningspartner for AWS i Danmark. Bliv klar over, hvilke AWS-kurser du med fordel kan sende dine medarbejdere ud på, og hent ny viden til virksomheden via din AWS-medarbejder.