IT outsourcing giver mening

Forestil dig engang, at følgende finder sted på en moderne dansk arbejdsplads:

Klokken har netop slået 10, folk er i fuld gang, lige indtil de ikke er! For med et vil intet virke. E-mails og ordre kan ikke nå frem. Der er ingen forbindelse til nettet og dermed omverden. Du kan ikke komme i kontakt med dine leverandører, der er ikke adgang til fællesdrev og produktionen står totalt stille.

Det du endelig når igennem til din udbyder, foreslår han dig at genstarte. Hvilket du naturligvis HAR prøvet!

Ovenstående er desværre ikke kun et tænkt eksempel. Mange gange går IT ned, og tilbage står man uden handlekraft, da intet virker. IT outsourcing har til formål at sikre, de her ting ikke sker! Og sker de, så er der hurtig hjælp.

IT – det skal bare virke!

Lad os være helt ærlige: Når vi investere i IT outsourcing, er det for at slippe for problemer og tekniske drillerier. Det er forretningen, som skal slippe for IT-bøvl, mens der kommer en leverandør og løser den.

IT leverandøren skal derfor kunne opsætte en løsning, som ikke bare tager hensyn til den specifikke arbejdsplads og dennes behov, men som fungerer optimalt 24/7.

Dertil skal IT outsourcing sikre, at nutidens IT udfordringer ikke bliver et problem. I dag er det nemlig ikke langsom forbindelse, som er den fælles udfordring, det er derimod risikoen for datatab, hackerangreb og malware, hvilket alt sammen kan koste en virksomhed mange penge.

Dertil er der i øjeblikket ekstra fokus på sammenhænget mellem at sikre sine data og informationer og tilbyde sine ansatte maksimal fleksibilitet – UDEN FOR firmaets netværk. Det skyldes, at vores arbejdsvaner er ændret efter Covid-19, nu hvor hjemmearbejde er blevet meget mere normalt.

Formålet med outsourcing er derfor at sikre sin data, få en hurtig løsning, tilbyde fleksible rammer til de ansatte – og vel at mærke gøre alt dette billigere, end det ville være ved at have in house-ekspertise.

Heldigvis kan moderne IT outsourcing løfte disse opgaver og gøre det billigere end før. Derfor giver IT outsourcing rigtig god mening.