Få en sikker dokumentstyring med sharepoint

I forhold til dokumentstyring og informationsdeling, så er det en klar fordel, når en virksomhed benytter det samme værktøj til at dele vigtig information. De fleste har prøvet at vigtigt information gik tabt eller tog unødvendigt lang tid at finde. For at undgå spildtid i virksomhedens arbejdsprocesser i fremtiden, kan I som virksomhed benytte SharePoint, som du kan læse nærmere om her.

Hvad er sharepoint?

Microsoft er udvikleren, og det fungerer som en central platform, hvor I som virksomhed har mulighed for at have samlet alt jeres indhold på et sted. I kan dermed dele indholdet blandt samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere. Denne løsning er cloudbaseret og kræver blot en internetforbindelse, før at man kan anvende platformen og tilgå indholdet.

Hvad er fordelene ved at benytte platformen?

Der findes et stort udvalg af platforme, men ikke alle fungerer lige optimalt. Der er flere fordele ved at benytte sharepoint, som du kan blive klogere på ved at læse nærmere her.

  1. Som det ligger i ordet share, så kan medarbejdere dele indholdet med hinanden. Det giver jer mulighed for at arbejde i det samme dokument på samme tid. Ændringerne og tilføjelser i dokumentet foregår i realtid, så i alle hele tiden er opdateret. Det gør det derfor nemt medarbejderne at samarbejde uden at være fysisk tilstede.

  2. Mange virksomheder benytter sig derfor af sharepoint, idet tjenesten giver virksomhedens ansatte mulighed for dele dokumenter med hinanden. Når man benytter denne tjeneste, så slipper I for at skulle sende dokumenter over e-mails, som sommetider bliver væk. Man kan hurtigt glemme, at sende de rette dokumenter eller misse at sende det til alle medarbejderne eller kollegaerne, som skal kunne tilgå dokumentet.

  3. Platformen kan både effektivisere og optimere arbejdsprocesserne både de individuelle, og når der samarbejdes på tværs af teams i virksomheden. I kan som virksomhed overveje denne løsning, hvis I ønsker bedre overblik.