IT-sikkerhed er altafgørende for virksomheder i den moderne verden

IT Security er i dag en vigtig faktor i at skabe et sikret miljø for sine ansatte. Uden et sikret it miljø er man ekstra udsat for hackerangreb og tab af data. Data er fremtiden, og hvis man mister dette kan det få fatale konsekvenser for en virksomheds eksistensgrundlag. 

Skab fremtidssikret datamiljø med Power BI

Virksomheder der forbinder intelligent Power BI direkte til datakilder, såsom applikationer og datafiler, øger chancen for at deres analytiske data miljø ender uden komplikationer. Risikoen og komplikationerne begrænser muligheden for at skalere forretningen af ​​det analytiske miljø.

Spildtid og fejl kan  have en stor påvirkning på forretningen, da det kan have økonomiske konsekvenser ved indsamling af forkert data. Det kan over tid bringe hele din analytiske og kan i nogle tilfælde sætte dit transaktions miljø i stå. For eksempel at oprette direkte forbindelse til et forretningssystem kan påvirke systemets ydeevne alvorligt, når mange Power BI-brugere kører aktive rapporter på en og samme tid.

Intelligent Business Intelligence skaber sammenhængskraft 

Et af BI-løsningens fornemmeste opgaver er at fungere som en fælles platform, hvor virksomhedens nøglepersoner kan hente relevant og analytisk viden, som de har brug for, enkelt og hurtigt. Ën fælles platform sikrer, at der ikke længere stilles spørgsmålstegn ved validiteten af de indhentede tal.

Agil Arbejdsplads giver rum til udvikling 

Moderne virksomheder der er i vækst eller ønsker at vækste skal have styr på de interne arbejdsgange. En IT-struktur der er forbundet i et sikret system, giver medarbejderne øget mulighed for at dele og modtage værdifuld data på tværs af afdelinger uden at frygte risikoen for tab af data. Med en Agil Arbejdsplads er din virksomhed altid stillet til en forretningsverden i forandring. Her kan let skalere op eller ned alt efter byrden. En skræddersyet IT-løsning skal understøtte din forretning og arbejdsplads, og it-pakken skal være let forståelig og effektiv i drift.